tirsdag, juni 11, 2013

Vendbar børnetaske

 Vores lille ven Mark, var jeg med i børnehaven i sidste uge. Her manglede han en pose til fragt af madpakke, skiftebukser og hvad der ellers skal fragtes frem og tilbage. Det kunne jeg ikke lade ligge da jeg kom hjem så det blev til denne - Okay, ja lidt store taske, til ham.
 Og da det helt store hit i det lille hjem er Toy Story og Buzz Lightyear, skulle det da være Buzz der skulle være på tasken.
Og selvfølgelig Buzz i aktion. (beklager det dårlige billede, men det billede der var taget til formålet var ringere end dette)
 Og så kan tasken vendes til når mor skal gå med den. - der er løbegang øverst i posen så den kan lukkes med indhold, for at holde på det i bilen eller i hånden.

5 kommentarer:

  1. Hei alle online seere, jeg er Aud Kristin Røstad, jeg er fra Ålesund, Norge her for å dele det som jeg har gjort en god jobb for meg. Etter tre års ekteskap med min mann 2 barn med, begynte mannen min å oppføre meg merkelig og gå ut med andre kvinner, og viste meg den kalde kjærligheten, ved flere anledninger truer han med å skyte meg hvis jeg tør å spørre ham om hans forhold til andre kvinner, jeg var helt ødelagt og forundret, til en gammel venn av meg fortalte meg om Dr. Igbinovia Internett, som hjelper folk med PR og ekteskapsproblemer rakkausloitsujen kraft, var først skeptiske til om det noen gang eksisterte, men jeg bestemte for å prøve det da jeg tok kontakt med ham, hjalp han meg med å kaste rakkausloitsun, og innen 48 timer kom mannen min tilbake til meg og begynte å be om unnskyldning. Nå er han ferdig med de andre kvinnene, og hun drar med et godt og sant liv. Kontakt denne store rakkaudenloitsijaan for at suhdesi eller ekteskapsproblem kan løses i dag. Hun vil også forbedre HIV / AIDS, hepatitt, lavgrad motbehandling av kreftsykdommer, fibrøse sykdommer, Gonoré, eggleder, graviditet, Hepper. alle takk til Dr. Igbinovialle, han eller hun kan også hjelpe deg, kontakte ham hvis du trenger hans hjelp direkte til WhatsApp ham +2348144480786 eller e-post, doctorigbinovia93@gmail.com takket være det faktum at du har brukt tid med meg. ........

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...