mandag, september 20, 2010

4 film på en Søndag

I går søndag var en rigtig søndag, stort set hele søndagen blev brugt på sofaen. vi kom igennem i alt 4 film. desværre var kvaliteten af disse 4 ret begrænsede. først hyggede vi lidt til "planet 51" vi fandt aldrig ud af hvorfor filmen har fået denne titel. Filmen forgår på en fjern planet. hvor mennesket Chuck lander og nu får lidt problemer med at komme hjem igen i rette tid. - den er ikke ret nytænkede og temmelig kliche!
her efter var der lidt bold (3-0 til esbjerg) så så vi Parterapi. beklager men det er jo ikke sjovt... historien med huset der er ved at falde fra hianden har vi vist set en vis tom hanks i før. og det med at stjæle hiandens kærester... hvem har ikke været teenager? - filmen er humør forladt og uden pointe.
så blev det tid til dagens optur. "The Blind Side" var der bare flere af den slags historiere i virkeligheden. så var verden et meget bedre sted. hvorfor mistænker alle hinanden for at gøre ting med en bagtanke? jeg ville ønske jeg havde mulighederne lige som Bulluck har her til at tage et menneske til mig og ændre vedkommendes tilværelse ved at give denne en familie og en fremtid.
Tilsidst sluttede vi af med "det som ingen ved" 45 min inde i filmen bliver vi enige om at skyde vores senge tid lidt da den faktisk var ret spændene. men da vi havde set slutningen blev vi enige om at vi næste gang ikke skal spilde vores dyrebare søv på den slags!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...