tirsdag, december 02, 2008

Kædebreve og andre tilfældigheder

Jeg er ligesom mange andre meget modstander af kædebreve og ligende. hvis du ikke sender denne til 7 vil en frygtelig ulykke komme over dig. vås er min indstilling til disse udtagelser. du er herre for dit eget liv og en indstillingen til at livet styrres af ritualer, gøres i en frygt for at tage ansvar for sit eget liv. der for sender jeg af princip aldrig kædebreve videre.
jeg kunne dog ikke lade være at trække på smilebåndet da jeg tidligere idag lånte "rod op i dit rod" som lydbog på netlydbog.dk. her bliver der fortalt om hvordan vi om giver os med tomme hule ting som vi ikke skiller os af med af matrielle årsager. men vælger vi at gøre på med det matrielle overflod og skilde os af med de ting der roder vores tilværelse, hjem. og sind vil vi få et renere og klare energi samt vil vi give vores sjæl til kosmos og universet vil tage sig af os, så længe vi ikke hænger os i fortiden og samler til fremtiden. ja ja universet og kosmos bla bla bla... så kommer der efterfølgende nogle citater fra andre læsere om at deres liv tog bare en vidunderlig drejning da de begyndte at rydde op i deres rod. - med andre ord rydder du ikke op vil du sidde fast i det hul du sidder i.
nu skal der ingen henmlighed være jeg blev lidt inspireret af oprydningsmetoderne der var beskrevet i bogen og gik straks i gang i hobbyværelset. efer 1½ time og et helt hobbybord fyldt med ting der skal til falleren smed jeg mig i sofaen klar til at se numb3rs ringer telefonen. jeg skal til jobsamtale torsdag.
var det universet der ordnede det for mig fordi jeg ryddede op eller skrev jeg bare en god ansøning?

1 kommentar:

  1. Kald det en kombi og klap dig sel på skulderen!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...