tirsdag, marts 11, 2008

Vidunderlig næsten stress fri forlænget weekend

Den senste weekend var vi (Henrik, Frigo og jeg) i svigerforældrenes sommer hus i Blåvand. weekenden startede allerede torsdag med vi tog den sidste tur i den lille blå til silkeborg. her skiftede vi den lille udtjente Peugout ud med vores nye Toyota Corolla 1,6 Tarra. nu døbt Batmobilen.
så gik turen tilbage mod esbjerg her skulle kufferet pakkes og hunden installeres i bilen. og så mod Blåvand da vi kom frem erfarede vi at nøglerne ikke lige var blevet medbragt ved afrejse. så vi måtte retunere til Esbjerg.
Fredag morgen blev igen brugt i Esbjerg da vi ikke lige havde fået handlet det hele og dagligvare i blåvand er dyrere end i Bilka. tilbage i Blåvand skulle hunden luftes ved vandet. han er blevet dygtig til at aflevere pinden, men det kniber fortsat med at se hvor den lander og snuse sig frem til den.
efterfølgende tog vi en lille shoppe tur i blåvand dem blev der flere af over weekenden og det endte med i alt et par diesel sko til henrik et par dyrberg/kern øreringe til mig og en ny jakke. ja og noget andet tiller taller men alene på disse 3 dele sparede vi 1200 kr forhold til normal prisen.
fredag aften kikkede mine forældre forbi til aftensmad - fyldt mørbrad! Ummm

Lørdag kikkede Christina forbi og Lena og Mike kom om aftenen til spisen og et par drinks. nu kan vi selv lave cream daqueries - det kunne næsten ikke blive bedre. søndag gik med at pakke sommerhuset samme lufte hunden og så hjem og pakke det hele ud og rydde huset op. man skulle tro folk har flygtet da de tog derfra.

Af at det har været en afslapper weekend har vi tonset rundt hele tiden. men vil ikke være den foruden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...