onsdag, november 01, 2006

1. Dag Som Hus Ejer

Endelig opredt dagen. dagen hvor Gormsgade 106b blev vores. vi fik godt nok nøglerne til huset allerede i går aftens og ja vi var da lige nede og kikke (hvem ville kunne lade være?)
Men følsen var ikke som forventet da vi kom ned i huset hverken idag eller igår. det er lige som ikke rigtigt vores. men det er måske fordi at 94 stadig er vores hjem og 106b er home-to-become der mangler stadig meget før vi kan flytte ind. alle vinduer skal skiftes på stueetagen og der skal nye bundstykker i, termostater skal skiftes. og så snakker vi om at få høvlet gulve af i stedet for gulvtæpper (der er nogle grimme mærker i dem der ligger nu). Og så skal der jo males. det hele skal males, da vi så huset i sommers virkede det meget pænt men nu hvor alle vægge er bare er de GRIMME mærker fra billeder og nikotinen har sat sig (huset er fra nu af røg frit). selv badværeslet skal males. hvem helved fandt på gul sanitet halv mørke grøn væg halv træ og så hvide/grå gulve? - planen fra designer Sus er hvide fliser og støvet grøn træ og ligeså badekar.

Men i bund og grund glæder jeg mig til at komme igang dernede og få sat vores præg på det. Henrik har lovet at hente grundrens imorgen så vi kan komme i gang med Badværelset, Entrén, Spise stuen og Vinterstuen (rum uden vinduer der skal skiftes) så hjælper det nok på "hjem"-følsen.

- Jeg skal nok Uploade billeder som vi kommer igang. ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...